Wat zit er in een linkbuilding pakket?

Als je druk bezig bent met het vergaren van backlinks op een organische methode komt er een moment dat je hier geen zin en tijd meer in wilt steken. Om deze reden is het aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden om linkbuilding uit te besteden aan een partij. Naast het kiezen voor een white hat link building agency is het ook mogelijk om bij deze partij een linkbuilding pakket aan te schaffen. Hierdoor heb jij in een keer direct een aantal relevante backlinks tot je beschikking.

 

Als je besluit om een linkbuilding pakket aan te schaffen is het goed om naar de kwaliteit van deze links te kijken. Over het algemeen zit er in elk pakket een mix van verschillende soorten links. Hierbij kun je denken aan in-contact links, partner links en startpagina links. Bij deze links is het van groot belang dat je kijkt naar een uniek IP-adres zodat er geen overlapping in het pakket voorkomt. Naast deze parameters is het ook goed om te kijken naar de MOZ spam score,. Het advies hierbij is om voor links te gaan die onder de 10% zitten.

De voordelen van een linkbuilding pakket

Als we kijken naar de voordelen van een linkbuilding pakket zijn dit er een aantal. Als eerst is het goed om te benoemen dat je een partij moet kiezen die al meerdere jaren ervaring heeft en ook echt een netwerk heeft opgebouwd die kwalitatief en relevant zijn aan jouw website. Hierbij is het ook goed om een partij te kiezen die niet alles automatisch genereert, maar waarbij de links op handmatige basis geplaatst worden om zo de kwaliteit te waarborgen. Als jij een goed bedrijf uitkiest die dit voor jou doet kun jij jezelf focussen op het belangrijke gedeelte van jouw organisatie terwijl een expert de rest uit handen neemt. Hierdoor zul je merken dat jouw website binnen een aanzienlijke tijd zal stijgen in de zoekmachines van Google.

Let altijd op de juist waardes van een backlink

Als je besluit om backlinks in te kopen bij een partij is het altijd goed om naar de waardes van een backlink te kijken. Je wilt immers voorkomen dat je een backlink aanschaft met lage waardes die als spammy wordt gekwalificeerd. Om deze reden is het altijd aan te raden om de links door de MOZ-tool heen te halen. Door het toepassen van deze tool kun je namelijk de spam score van een website zien. Daarnaast is het ook goed om de DA en PA van een backlink te checken. Hiermee kun je zien wat de autoriteit van een website is zodat je alleen kwalitatieve links kunt aanschaffen voor je linkprofiel. Ben jij benieuwd hoe dit in realiteit moet? Neem dan contact op met een specialist en laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.