Tiered Linkbuilding

Tiered Linkbuilding of Multi Tier linkbuilding is een techniek om websites te boosten in Google. Tiered Link Building werkt veel beter dan gewone linkbuilding en zorgt voor kwaliteit  voor een langere termijn. Wij maken al lang geen gebruik meer van startpagina, partnerlinks … Dit werkt allemaal niet meer! Blogs plaatsen op relevante website dat werk wel. Wij gaan voor goed gestructureerde content van minimaal 1000+ woorden geplaatst op zeer relevante websites die snel laden en dit wil Google zien anno 2022.

Tiered Link Building is zeer sterk

Iedereen weet dat je met backlinks te verkrijgen gaat stijgen in Google. De beste backlinks zijn homepage links op relevante websites liefst met een zo hoog mogelijke waarde bijvoorbeeld: DA 50 plus – DR 40 plus – TF en CF 30 +  en dit in combinatie met blogs op relevante sites met goed geschreven content

Maar als je die links nog eens gaat ondersteunen via backlinks op andere dan gaat jou link veel meer waarde krijgen. De boost is enorm en dit is eigenlijk het begin van Tiered Link Building of Multi Tier linkbuilding.

 

Tiered Link Building of Multi Tier linkbuilding

Hoe gaan we te werk?

We gaan 500 websites realiseren met hoge kwaliteit gestructureerde content. Hier plaatsen we 500 blogposts die verspreidt worden over alle tiers. Tier 1 is de belangrijkste want hier komen uw link te staan. Elke blogpagina krijgt 800 – 1400 woorden en natuurlijk zijn het Relevante Niche-blogs. Deze websites met blogs die over uw activiteit, producten of diensten gaan krijgen links van andere websites onze Tier 2 sites dus (ook relevante websites met blogs) en hun beurt krijgen onze Tier 2 sites links van Tier 3 sites …

Via deze methode bouwen we een storm diagram waardoor uw backlinks zeer waardevol gaan worden en ook de DA en DR van uw website zal stijgen. De manier van Tiered linkbuilding, wordt enorm geappreciëerd door Google. We doen alles wat Google vraagt, we maken hoogwaardige websites met relevante content, er staan foto en zelfs video’s in onze blogs en de content is min 800 woorden lang. Onze website laden zeer snel … Dit is voor Google hoe het moet zijn anno 2022 en vandaar krijgen onze websites is snelle indexatie.

Google indexatie 2022

Sinds midden 2021 gaat indexeren zeer moeilijk. Probeer maar eens een WordPress website te laten indexeren in Google. Na 3 misschien 4 weken ga je een paar pagina’s zien en meer dan 90 procent staat op uitgesloten in je Google Search Console.

Wij hebben dit probleem gelukkig niet, onze indexatie is zeer hoog. Uiteraard ook via onze Multi Tier linkbuilding methode want wij brengen onze websites en backlinks zichtbaar op andere sites. Zo kan Google heel snel onze Tier 1 sites zien en indexeren.

Multi Tier linkbuilding is één van de beste technieken om goede resultaten te behalen en je website te laten stijgen op zijn belangrijkste zoekwoorden.

Probeer het uit

Bestel een Multi Tier linkbuilding pakket bij ons en u ontvangt iets meer dan 100 zeer sterke links op relevante blogwebsites. Het voordeel is ook dat je je organisch domein autoriteit boost.

  •    Elke pagina ~ 1000 – 1400 woorden
  •    Je krijgt gestructureerde content van hoge kwaliteit
  •    Elk domein heeft zijn eigen IP-adres
  •    Geen Footprints
  •    SSL-gecodeerde sites met sitemap
  •    Websites zijn snel en zijn onder de seconde
  •    Wijzig de inhoud, zelfs nadat inhoud is gepost!
  •    Geef Google wat Google wil

 

500 blogposts Hoge kwaliteit gestructureerde content
350 €
Elke blogpagina 800 - 1400 woorden
100 High Authority backlinks op Tier 1 websites, de andere blogposts verspreidt over de Tiers 2 en Tiers 3
Multi Tier Boost ranking pakket bestellen

 

Wat is Tiered linkbuilding en waarom werkt dit zo goed?

Tiered linkbuilding gaat over het creëren van backlinks voor uw backlinks. Het belangrijkste doel is om de hoeveelheid link juice te verhogen die doorgegeven wordt van je backlink profiel naar je belangrijkste website.

De manier waarop het werkt is dat je een tier 1 backlink hebt die naar je hoofdwebsite wijst, dan een paar tier 2 backlinks die naar een tier 1 backlink wijzen, en dan een paar tier 3 backlinks die naar elke tier 2 backlink wijzen:

Wat is er veranderd, en hoe beïnvloedt het uw strategie voor SEO?

In het afgelopen jaar zijn er verschillende algoritme-updates geweest, en veel van deze updates waren gericht op gelaagde linkbuilding. Google heeft gelaagde linkbuilding veel minder effectief gemaakt dan het in het verleden werd beoefend, maar als u de tijd neemt om met Google mee te evolueren, kunnen uw gelaagde linkbuildingstrategieën het nieuwe jaar daadwerkelijk overleven.

Tiered linkbuilding maakt gebruik van de manier waarop Google het web spidert en structureert. De strategie is effectief en zal effectief blijven, zolang ze correct wordt toegepast.

Veel collega’s maken fouten in gelaagde link building campagnes

Slechte inhoud: Slecht geschreven of gesponnen content is een van de grootste fouten die webeigenaren maken bij het maken van hun campagnes. Het kan vervelend zijn om inhoud te creëren, en het correct spinnen van inhoud kan nog vervelender zijn, maar zonder dat, zal de campagne mislukken.

Slechte Target Site List: Dit is een essentieel onderdeel van de campagne, en veel mensen verwaarlozen het nemen van de juiste stappen om succes te verzekeren. Doel sites moeten gerelateerd zijn aan het onderwerp op uw site, schone en duidelijke inhoud hebben, en een fatsoenlijke Google ranking hebben. Linken met sites, gewoon omwille van het verkrijgen van links is niet langer een effectieve methode, en kan eigenlijk leiden tot uw site te verliezen rankings binnen de zoekmachines.

Als je eenmaal je doelsites hebt vastgesteld, zorg er dan voor dat je ze regelmatig onderhoudt. Verwijder sites van lage kwaliteit uit uw campagne; het hebben van die link helpt u niet, het kan u schaden.

Als u alleen gericht op Tiered linkbuilding, bent u het verliezen van op een verscheidenheid van andere technieken die kunnen verdienen uw site de aandacht die het verdient. Een Tiered link building campagne werkt nog meer effectiever wanneer je ook gebruikt maakt  van  andere linkbuilding tactieken.