Voorbeelden van websites met een hoge DA waarde

Het klink misschien cliché maar hoe hoger de DA en PA van je website is hoe meer je website zal gewaardeerd worden door Google. Een backlink van een website met een hoge DA van bijvoorbeeld DA 40 – 50 krijgt ook veel meer waarde dan een backlink van een website met bijvoorbeeld DA 1 tot 10.

Wilt een hoge DA waarde voor uw website verkrijgen?

Neem contact op Linkbuilding Vlaanderen. Wij zijn een team van experts gespecialiseerd in SEO en Next-Level Link Building.

Bij Linkbuilding Vlaanderen doen onze SEO-specialisten het nodige om hoogwaardige backlinks voor uw website te bouwen en de ranking te verbeteren door backlinks te sturen naar uw homepage en de belangrijkste zoekwoorden. Mis niet de uitgebreide digitale marketingoplossingen die uw bedrijf verdient. Neem vandaag nog contact op met ons team om meer te weten te komen over onze diensten en de manieren waarop we je bedrijf kunnen helpen.

Bel: + 32 495/21 45 83 mail: info@seobureau.be of ga meteen naar ons contactformulier

Wij garanderen een DA +40 binnen de 60 dagen door het bouwen van sterke backlinks. Niet tevreden geld terug!


Wij zorgen voor zeer sterke backlinks naar uw website waardoor uw DA en PA tussen de 30 en 60 dagen flink zal stijgen.

Enkele voorbeelden

 

 

Dit zijn enkele voorbeelden van website die door het bouwen van sterke links naar een DA + 40 zijn gestegen

Voorlopige Promotieprijs van € 250

 

DA + 40 verkrijgen

 

Wij bieden u een geld terug garantie. Indien we er niet in slagen om na 60 dagen een DA +40 te bereiken betalen wij uw geold terug!

 

Waarom linkbuilding belangrijk is

In deze moeilijke tijden zijn bedrijven en managers op zoek naar strategische manieren om hun digitale marketinginspanningen te stabiliseren. Omdat de budgetten voor Marketing soms beperkt zijn moet je de juiste keuze maken want er zijn er heel wat marketingtoepassingen beschikbaar voor bedrijven om te gedijen zonder dat ze grote uitgaven moeten opgeven. Organisch zoekverkeer is een van die kanalen die altijd beschikbaar zullen zijn voor zowel gebruikers als bedrijven die met hen in contact willen komen. Echter, niet alle ondernemers weten hoe ze de zoekmachine optimalisatie campagne van hun website naar het volgende niveau moeten brengen. Het antwoord is eenvoudig: linkbuilding.

Linkbuilding is de praktijk van het bouwen van hoogwaardige externe backlinks naar een website via andere sites op het internet. Het kan aanzienlijk helpen uw bedrijf site te winnen binnen de algoritmen Google en andere zoekmachines te gebruiken en beter te rangschikken voor belangrijke zoektermen. Er zijn echter productieve en onproductieve manieren om links op te bouwen. Volg ons om de aspecten van een hoogwaardige link te leren kennen en hoe u links kunt vinden die uw tijd waard zijn.

WEBSITE DOMEIN AUTORITEIT

Een van de belangrijkste elementen van een hoogwaardige link is de autoriteitsscore van de website waarop de link leeft. Er zijn verschillende autoriteitsscores beschikbaar voor zoekende marketeers die numerieke waarden tussen 0 en 100 associëren met websites over het hele internet. Deze numerieke scores worden opgevat als “beoordelingen” die aangeven hoe groot de kans is dat een site goed moet scoren op de belangrijkste zoektermen waarvoor ze zijn geoptimaliseerd. De meest populaire score in de markt is de “Domain Authority” (DA) score van Moz. Er zijn ook de “Domain Rating” aangeboden door Ahrefs en de “Authority Score” berekend door SEMrush. Voorlopig baseren we de parameters voor een solide koppeling op Moz’s Domain Authority (DA).

Ervaren search-marketeers begrijpen dat het maximaliseren van de efficiëntie in het linkbouwproces betekent dat linkmogelijkheden op lage DA-sites worden doorgegeven. Industriestandaarden erkennen elke site met een DA van 50 of meer als een hoogwaardige linkmogelijkheid. Er zijn andere factoren dan DA die deze zaken bepalen, maar het is veilig om te zeggen dat links op sites met een DA van 50 of meer vaak de naald op de ranglijsten kunnen verplaatsen op een nogal significante manier. Dit gezegd zijnde, in een wereld waar marketeers kunnen profiteren van elk concurrentievoordeel dat we kunnen krijgen, moet worden opgemerkt dat het doorgeven van linkmogelijkheden op DA 45 of zelfs DA 40 sites een vergissing kan zijn. DA van sites zijn belangrijk, maar dat geldt ook voor het aantal links dat naar uw website verwijst. Als u massaal links bouwt, overweeg dan eerst zoveel mogelijk hoge DA-links te vinden. Zodra de opties voor hoge DA-links lastiger te vinden en te beveiligen zijn, overweeg dan het bouwen van enkele links met gemiddelde DA’s. U zou uiteindelijk jezelf kunnen bedanken voor het nastreven van linkkwaliteit en linkkwantiteit.

RELEVANTIEFACTOR

Vergeet niet dat de score van Moz’s DA (Domain Authority) de impact die een link kan hebben niet volledig bepaalt. Een andere factor die in de mogelijke impact van een link op de rangschikking van de site van herkomst speelt, is de relevantie van de link voor de website en de punten van de link. Stel je voor dat je op zoek bent naar restaurantaanbevelingen in een stad die je voor het eerst bezoekt. Bij aankomst krijg je twee verschillende suggesties. De ene suggestie komt van een gevestigde voedselcriticus die je ontmoet en de andere komt van iemand die ook tijdelijk de stad bezoekt. Met welke aanbeveling zou u het meest geneigd zijn rekening te houden? De meeste mensen zouden de aanbeveling van de voedselcriticus op een hoger voetstuk plaatsen.

Google’s algoritme behandelt backlinks op dezelfde manier. Het herkent wanneer uw bedrijf een link krijgt op een algemene of regionale directory. Google hecht echter nog meer waarde aan backlinks wanneer deze afkomstig zijn van een website die direct gerelateerd is aan de industrie of het vakgebied van uw bedrijf. Er zijn tal van directories gericht op specifieke soorten bedrijven en zakenmensen, zoals advocaten, HVAC-dienstverleners, accountants. Er zijn ook online publicaties en nieuwssites die hetzelfde doen, die een enkele niche bestrijken en die de journalisten een perspectief bieden op dat eens zo’n gebied.

Als u het kunt helpen, probeer dan links op te bouwen op sites die direct gerelateerd zijn aan het soort werk dat uw bedrijf of organisatie doet. Links op deze sites zijn van hoge kwaliteit en ze brengen u eerder de rangschikkingsverbeteringen waar u naar op zoek bent. Wanneer u een site verkent om de relevantie te bepalen, stel uzelf dan de volgende vragen:

Zien gebruikers deze site als niche en uniek of meer algemeen?
Heeft de site inhoud die direct gerelateerd is aan onderwerpen en discussies in uw vakgebied?
Zijn de andere sites met links op deze site vergelijkbaar met de mijne?

WEBSITE & LINK TYPE

De laatste factor in een hoogwaardige link is het type site waar deze toevallig op staat. Sites die worden beschouwd als hoogwaardige linkmogelijkheden zijn onder andere prominente industriegerelateerde directories, online blogs/publicaties, nieuwssites en .edu/.gov-sites. Dit soort sites suggereren een authentiek verband tussen websites, hun doel en de sites waarnaar ze linken. Ze worden door zoekmachines beschouwd als meer “echt” van nature, aangezien geen van deze sites verplicht is om uw links ergens te vermelden. Goeie en sterke backlinks zijn belangrijk om een DA + 40 te verkrijgen.

Als alternatief zijn er spammy/schaduwrijke sites, chatrooms en forums die worden beschouwd als slechte link mogelijkheden die het aanzien van uw site kunnen beschadigen. Vermijd het bouwen van links op deze sites ten koste van alles. Ze kunnen de status van uw site beschadigen door het sturen van signalen die algoritmes als onoprecht beschouwen. Vermijd daarom ook het bouwen van links met linkboerderijen of derde partijen die geen SEO-specialist zijn. Deze providers kunnen links naar uw site genereren op allerlei willekeurige, spammige platforms waar u niets mee te maken wilt hebben.

Net zoals er verschillende soorten websites zijn, zijn er ook verschillende soorten links. Hoewel het algemeen wordt begrepen in de hele industrie, willen we benadrukken dat do-follow links het beste potentieel hebben om rankings te beïnvloeden. Er zijn discussies gaande over de levensvatbaarheid van no-follow links, maar voorlopig is do-follow de manier om te gaan als u wilt dat uw links de ranglijsten van uw website op een positieve manier beïnvloeden.

Wilt u een DA + 40 verkrijgen? Vraag dan vandaag nog meer info!