Blogs laten schrijven

Blogs laten schrijven? Dan ben je hier aan het perfecte adres. Ons team schrijft en plaats blogs op internationale websites met een hoge DA en DR waarde. De meeste SEO bedrijven in Vlaanderen en Nederland plaatsen blogs op externe .be of .nl domeinen. Wij doen het anders, wij kiezen resoluut voor internationale .com domeinen.

Blogs laten schrijven op internationale websites

Door het schrijven en plaatsen van blogs op internationale domeinen  zullen uw zoekwoorden en uw website voor Google veel interessanter worden dan wanneer de blog op een Belgische of Nederlandse domein staat. We kiezen er ook voor om onze blogs te schrijven in het Engels maar uiteraard zal uw zoekwoord in het Nederlands staan, anders kan het zoekwoord geen waarde krijgen. Engelse blogs hebben natuurlijk een veel groter bereik dan blogs in het Nederlands geschreven. Gewoonweg omdat er meer mensen Engels spreken en lezen dan Nederlands. Google waardeert blogs in het Engels meer dan wanneer de blogs in onze moedertaal worden geschreven. Wanneer er veel geschreven wordt over uw website in het Engels in combinatie met verschillende sterke zoekwoorden die gekoppeld worden dan wordt uw website interessanter voor Google en zal uw ranking sterk toenemen!

De websites waarop wij onze blogs plaatsen hebben een zeer sterke Domein Rating van minimaal 70 DR per blog. Door het toepassen van onze internationale blog techniek zal uw website een enorme boost krijgen. U zal  binnen een paar weken al een groot verschil zien! Blogs laten schrijven kan hier op een zeer eenvoudige manier.

Combinatie van schrijven en plaatsen

Bij ons hoeft u geen artikelen door een externe copywriter laten schrijven. Wij schrijven de artikelen en plaatsen ze op onze websites. Het enige wat u moet doen is de zoekwoorden bepalen. Blogs laten schrijven kan inderdaad zeer eenvoudig zijn.

Blogs laten schrijven zijn een zeer efficiënte manier om uw website organisch te laten stijgen in de Google.  Het Google algoritme reageert sterk op bedrijven waar veel over geschreven wordt. Bedrijven die dus blogs laten plaatsen hebben een voordeel op de concurrentie. Blogs laten plaatsen over uw bedrijf is zeer interessant voor het algoritme.

Onze manier van linkbuilding werkt ook zeer goed op uw zoekwoorden.

Hoe gaan we te werk?

Blogs laten schrijvenAls je een blog pakket besteld mag u zelf vijf zoekwoorden uitkiezen die u wil laten stijgen in Google. De door u gekozen zoekwoorden plaatst ons team dan in de blogs. Achter deze zoekwoorden plaatsen wij backlinks naar uw website, hierdoor wordt niet alleen uw website interessanter voor Google, maar ook al uw zoekwoorden. De websites waarop Ranking Results zijn blogs plaatst zijn allemaal van hoge kwaliteit (minstens 75+ DR) en zijn allemaal https beveiligd. Aan deze beveiliging hecht Google veel waarde, waardoor de resultaten nog beter uitpakken. Al onze blogs zijn handgeschreven, minimaal 500 woorden lang, branche gerelateerd, uniek van elkaar en geven uw website gegarandeerd een boost!

 

Onze blog pakket prijzen

Blogs laten schrijven hoeft niet duur te zijn, wij vragen geen 25 euro of meer voor een blog. Wij werken effiecent en betaalbaar.

 

Blog Pakket 1
€ 300
Levertijd ongeveer 3 dagen
Multi tier linkbuilding 500 blogs op hoge kwaliteitssites DR 40+. 100 links naar je Money site
Bestel Blog Pakket 1
Blog pakket 2
€ 400
Levertijd ongeveer 7 dagen
Multi tier linkbuilding 1000 blogs op hoge kwaliteitssites DR 40+. 150 links naar je Money site
Bestel Blog Pakket 2
Blog pakket 3
€ 500
Levertijd ongeveer 15 dagen
Multi tier linkbuilding 200 blogs op hoge kwaliteitssites DR 40+. 200 links naar je Money site
Bestel Blog Pakket 3

 

Contacteer ons

Blogs laten schrijven is de manier om uw website een flinke boost te geven. Contacteer ons voor meer info bel: + 32 495 21 45 83, mail: info@back-links-kopen.nl of bestel meteen een blogpakket.