DA Domain Authority website verhogen?

DA of Domain Authority website verhogen is een zoekterm die dagelijks heel wat ingetypt word via Google. Elk bedrijf of ondernemer wil met zijn website scoren in Google, het begint met sterke backlinks die zorgen voor een hogere DA Domain Authority  van jou eigen website.  Wil jij ook de DA website verhogen? Dan zit je hier goed!

Domain Authority – DA website verhogen met een sterke raadgever

Ons team bestaat uit 6 SEO specialisten die dagelijks de SEO en linkbuilding voor heel wat Nationale en Internationale bedrijven verzorgen. Linkbuilding is één van de belangrijkste activiteiten om hoog te scoren binnen Google op de belangrijkste zoekwoorden.

 

Ons aanbod een DA + 40 voor € 250 (promotieprijs)

Wat je zullen wij doen? Wij gaan de DA website verhogen met behulp van de beste technische SEO-strategieën en het bouwen van zeer sterke backlinks naar jouw website. Tussen de 30 en 60 dagen zal je dit merken.

Domain Authority is een eigen MOZ-metriek die de sterkte van het totale backlink-profiel van een doelwebsite (in termen van grootte en kwaliteit) laat zien.

Wij zorgen gegarandeerd voor een verhoging van uw Domein Authoriteit.

Wat krijg je dan?

Wij verhogen de Domain Authority 100%
Manueel bouwen van backlinks
Witte hoed Seo
Top ranking
100% garantie
MOZ Metriek Verhoging
Domeinautoriteit (DA)

De DA of Domeinautoriteit speelt een cruciale rol bij het verhogen van uw website ranking en verkeer.

De DA van onze eigen website back-links-kopen.be is 56

Bekijk hier meer voorbeelden van websites die wij een hoge DA en PA hebben bezorgd

 

Contacteer ons voor meer info

Interesse in DA website verhogen? Of meer weten over de tarieven of prijzen om inkomende links te genereren…  Bel ons: + 32 495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be

Of bestel hieronder meteen!

 

DA + 50
€ 250
Wij zorgen voor een DA +50 voor je website (levertijd 30/60 dagen)
Wij maken zeer sterke backlinks naar uw website waardoor uw DA zal stijgen tot +40
Pakket DA +50 bestellen

 


Backlinks naar je website zijn toch zo belangrijk

Iedereen kan een backlink krijgen. Maar het is de bedoeling om relevante backlinks te verkrijgen van websites met een hoge DA en PA waarde, dan pas ben je goed bezig!  Als je een backlink krijgt van een site met een hoge Domain Authority ranking dan zal ook jou DA website verhogen. Het probleem is dat je hier zelf moeilijk aangeraakt. Wij kunnen dit voor jou realiseren!

In de meeste gevallen is een hoogwaardige backlink heel veel waard, sommige bedrijven betalen voor een backlinks op een website met DA 60 soms tussen de € 150 en € 500. Wij hebben al gemerkt dat er sommige bedrijven duizenden euro’s betalen om een link te verkrijgen van een website met een DA 80+.

Waarom is een hoge DA BELANGRIJK?

De Domein Authoriteit (DA) is een van de belangrijkste metrieken als het gaat om websites. Ontwikkeld door Moz, is de DA een weerspiegeling van hoe populair en betrouwbaar een site is. Hoe hoger de DA, hoe beter de link.

Hoewel er geen officieel bereik is voor “goede” of “slechte” DA-ranglijsten, is het algemeen geaccepteerd dat sites met een score van 80 of hoger in de grote competities zitten. We hebben het over sites als NYtimes.com, HuffingtonPost.com en Time.com.

Als je een backlink verdient bij een van deze autoriteitssites, krijg je een heleboel voordelen zoals je eigen DA website verhogen. De DA van je eigen site zal dus ook omhoog gaan, je SEO zal verbeteren en je krijgt meer verkeer wat zorgt voor meer leads en omzet.

Maar het krijgen van backlinks van grote autoriteitssites is veel makkelijker gezegd dan gedaan. Ik heb gezien dat mensen hun uiterste best doen om high-DA backlinks te krijgen, maar uiteindelijk mislukken ze.  Als je niet in staat bent geweest om een autoriteitsbacklink te krijgen, maak je dan geen zorgen.  Wij kunnen hier voor zorgen!

Veel mensen weten niet hoe ze een backlink van deze sites moeten scoren, maar als je eenmaal weet wat je moet doen, wordt het veel gemakkelijker. Ik ga mijn strategieën delen voor het verkrijgen van autoriteitslinks. Deze technieken zijn herhaalbaar en schaalbaar, en je kunt ze gebruiken, hoe weinig je site ook is.

Op welke sites richten wij ons?

Voordat we een van onze methoden kunnen gebruiken moeten we eerst bepalen wat u verkoopt, welke producten en diensten u aanbied, pas dan weten wij op welke sites we ons moeten richten.

Weet je zelf niet wat uw belangrijkste zoekwoorden zijn voor de “DA website verhogen”? Dan raad ik u aan om te beginnen met het krijgen van een gevoel van welke sites in je niche de meeste aandacht krijgen.  Een eenvoudige Google-zoekopdracht werkt vaak. Begin met het zoeken naar je focus keyword.

Als algemene vuistregel geldt dat elk resultaat op de eerste pagina waarschijnlijk een hoge DA heeft. Dit is niet altijd het geval, maar het is meestal wel zo. Maak een lijst van alle domeinen op pagina 1 van Google. U kunt dan hun DA controleren met behulp van Moz’s Open Site Explorer. Als je te veel sites tegelijk mikt, kan dat overweldigend zijn. Ik stel voor om 5-7 sites te richten om mee te beginnen.

Nu je je doelsites hebt gevonden, ben je klaar om een aantal backlink strategieën te gebruiken en je DA website verhogen.


Tips voor zelf je DA website verhogen

Het repareren van gebroken links. Misschien heeft u al eens van deze methode gehoord. Het basisidee is dat de meeste sites minstens een handvol links hebben die niet meer werken. Meestal leiden gebroken links naar pagina’s die lang geleden zijn verwijderd. Denk hier nu eens over na in de context.

Als u een grote website had, zou u er dan niet voor willen zorgen dat uw gebruikers toegang hebben tot alles, inclusief al uw backlinks? Natuurlijk zou u dat doen!

Maar er staat nog meer op het spel. Laten we zeggen dat u een studie aanhaalt om een cruciaal punt te onderbouwen. Als uw gebruikers op de link en dit is slecht voor gebruikers. Slecht voor uw site. Dit kan ervoor zorgen dat uw geloofwaardigheid een duik neemt, en u kunt zelfs lezers verliezen.

Zie je waarom gebroken links zo slecht zijn? Ook al bent u misschien niet in het bezit van een site met een hoge autoriteit zoals Forbes, toch kunt u deze informatie in uw voordeel gebruiken. Als u een gebroken link vindt op een site met een hoge DA-score, kunt u die gelegenheid gebruiken om de site te helpen en uw kansen op het krijgen van een backlink drastisch te vergroten.

Hoe doet u dit? U vertelt de site over de gebroken link en biedt uw eigen inhoud aan om deze te vervangen. U vraagt ook gewoon om een backlink in ruil voor de hulp.

Het spreekt voor zich dat u een stevige inhoud op uw website nodig heeft om in aanmerking te komen voor die link. Het is geen gecompliceerde strategie, maar het is wel degelijk geprobeerd. U kunt het gebruiken om uw SEO te bouwen terwijl u uw eigen site als een autoriteit positioneert.

Interesse? Hier is hoe u het kunt doen.

Ten eerste, vind gebroken links op sites met een hoge autoriteit. Je kunt de Screaming Frog SEO Spider (een van mijn favoriete SEO tools) gebruiken om dit te doen. Voer vervolgens de URL in het vakje bovenaan de tool in en druk op “Start.” Ik raad aan om de URL’s van oudere artikelen te vinden. Als je de hele site kruipen, heb je een heleboel links te sorteren, en dat kan een tijdje duren.

De SEO Spider zal de website crawlen en alle gegevens klaar krijgen. Als de tool klaar is met het crawlen van de site, klik je op het tabblad Response Codes (vierde van links). Ga dan naar de zijbalk aan de rechterkant en scroll naar beneden tot je de “Client Error (4xx)” boom ziet. Klik daarop.

U ziet een lijst met alle dode links op die pagina of site en om te zien welke pagina’s op de site deze gebroken links hebben, klikt u op een willekeurige URL en klikt u op het tabblad “Inlinks” onderaan het scherm.

De URL in de kolom “van” is de pagina op de site die de gebroken link bevat. Dat is de URL waarnaar u wilt verwijzen wanneer u contact opneemt met de site. Als het u beter uitkomt, kunt u al deze gegevens ook exporteren naar een spreadsheet.

Ons voorbeeld van een gebroken link komt uit dit Business Insider-artikel. Business Insider heeft een DA van 94, waardoor het een perfecte kandidaat is voor een fantastische backlink. De dode link wijst naar een rapport dat niet meer beschikbaar is.

Ga vervolgens naar de oude inhoud via Archive.org. Archive.org is een prachtig hulpprogramma waarmee u webpagina’s kunt bekijken die niet meer bestaan. Waarom zou je dit willen doen? Omdat u precies kunt zien wat de ontbrekende inhoud is en de meest relevante inhoud op uw site kunt vinden om deze te vervangen.

Soms kun je vertellen wat de inhoud is door alleen maar naar de URL te kijken, maar ik controleer het soms toch nog even dubbel. Als je de URL in het vakje op Archive.org invoert, zie je misschien iets dergelijks:

Als je het “Hrm” bericht krijgt, maak je dan geen zorgen! Klik op de link om alle gearchiveerde pagina’s te doorzoeken. Mogelijk ziet u de juiste URL op de volgende pagina.

Als u de juiste link ziet, klikt u erop en vindt u een cacheversie van de pagina. Een cachepagina wordt weergegeven door een gekleurde stip op een kalenderdatum. Ga dan met de muis over de gewenste datum en klik op het tijdstempel.