Linkbuilding teksten

Linkbuilding teksten nodig? Dan ben je hier aan het perfecte adres. Ons team plaats schrijft teksten en plaats blogs op nationale en internationale websites met een hoge DA en DR waarde. De meeste SEO bedrijven in Vlaanderen en Nederland plaatsen vragen heel veel geld voor het schrijven en plaatsen van blogs. Wij bieden Linkbuilding teksten en blogs betaalbaar aan!

Linkbuilding teksten voor websites

Door het schrijven van Linkbuilding teksten voor blogs op internationale domeinen  zullen uw zoekwoorden en uw website voor Google veel interessanter worden dan wanneer de blog op een Belgische of Nederlandse domein staat. Wij kunnen zowel de blogs voor onze klanten in het Engels schrijven met uiteraard uw zoekwoord in het Nederlands of de blogs met Linkbuilding teksten schrijven in het Nederlands

Veel SEO specialisten zeggen dat Engelse blogs een veel groter bereik hebben dan blogs in het Nederlands geschreven en eigenlijk hebben ze gelijk. Gewoonweg omdat er meer mensen Engels spreken en lezen dan Nederlands. Google waardeert blogs in het Engels meer dan wanneer de blogs in onze moedertaal worden geschreven. Wanneer er veel geschreven wordt over uw website in het Engels in combinatie met verschillende sterke zoekwoorden die gekoppeld worden dan wordt uw website interessanter voor Google en zal uw ranking sterk toenemen!

De websites waarop wij onze blogs plaatsen hebben een zeer sterke Domein Rating van minimaal 30 DR per blog. Door het toepassen van onze internationale blog techniek zal uw webite een enorme boost krijgen. U zal  binnen een paar weken al een groot verschil zien!

Maar natuurlijk leveren wij ook Linkbuilding teksten en blogs in het Nederlands.

Blogs op Belgische en Nederlandse websites

Uiteraard is het ook mogelijk om Linkbuilding teksten + een blog te verkrijgen op Belgische en Nederlandse websites. We beschikken over een zeer breed aanbod van websites in verschillende niches waar we blogs kunnen plaatsen. Ook casino en gok artikelen zijn mogelijk.

Combinatie van schrijven en plaatsen

Bij ons hoeft u geen artikelen door een externe copywriter laten schrijven. Wij schrijven de artikelen en plaatsen ze op onze websites. Het enige wat u moet doen is de zoekwoorden bepalen. Blogs laten plaatsen kan inderdaad zeer eenvoudig zijn.

Linkbuilding teksten laten maken is een zeer efficiente manier om uw website organisch te laten stijgen in de Google.  Het Google algoritme reageert sterk op bedrijven waar veel over geschreven wordt. Bedrijven die dus blogs laten plaatsen hebben een voordeel op de concurrentie. Blogs laten plaatsen over uw bedrijf is zeer interessant voor het algoritme.

Onze manier van linkbuilding werkt ook zeer goed op uw zoekwoorden.

Hoe gaan we te werk?

Linkbuilding tekstenAls je Linkbuilding teksten met of zonder een blog besteld mag u zelf vijf zoekwoorden uitkiezen die u wil laten stijgen in Google. De door u gekozen zoekwoorden plaatst ons team dan in de blogs. Achter deze zoekwoorden plaatsen wij backlinks naar uw website, hierdoor wordt niet alleen uw website interessanter voor Google, maar ook al uw zoekwoorden. De websites waarop wij onze  blogs plaatsen zijn allemaal van hoge kwaliteit (minstens 50+ DA en 30+DR) en zijn allemaal https beveiligd. Aan deze beveiliging hecht Google veel waarde, waardoor de resultaten nog beter uitpakken. Al onze blogs zijn handgeschreven, minimaal 500 woorden lang, branche gerelateerd, uniek van elkaar en geven uw website gegarandeerd een boost!

 

Onze blog pakket prijzen

Linkbuilding teksten laten schrijven hoeft niet duur te zijn, wij  rekenen een vaste prijs van 50 euro per blog plaatsing en hier zit zowel het schrijven als plaatsen inbegrepen. Wij werken effiecent en betaalbaar.

Contacteer ons

Linkbuilding teksten laten schrijven is de manier om uw website een flinke boost te geven. Contacteer ons voor meer info bel: + 32 495 21 45 83, mail: info@back-links-kopen.nl of bestel meteen een blogpakket.