Majestic Citation Flow & Trust Flow

Majestic heeft aantoonbaar de grootste dataset van openbaar toegankelijke linkinformatie ter wereld. Ze zijn een van de leiders in de SEO-analyse-industrie en zijn het meest bekend om hun twee metrieken – Trust Flow en Citation Flow. Om de volledige kracht van Majestic’s data goed te kunnen begrijpen en gebruiken, is een fundamenteel begrip van beide metrieken essentieel.

Een hogere Majestic Citation Flow & Trust Flow behalen

Een grote fout die veel mensen maken bij het starten van hun SEO-carrière is het proberen op te blazen van deze metriek, ze denken dat een goede TF of CF je zal helpen om in Google te rangschikken. Zo werkt het niet. Dit zijn gewoon Majestic’s interpretaties van hoe Google tarieven link kracht. Ze zijn alleen nuttig om sites met elkaar te vergelijken, ze moeten niet worden gebruikt als een ‘doelwit’ bij het proberen te rangschikken. Dat gezegd hebbende, Majestic’s TF en CF zijn enkele van de beste statistieken die we tot onze beschikking hebben als SEO’s – en onze taak zou een stuk moeilijker zijn zonder hen.

 

WAT IS CITATIESTROOM?

Citation Flow (meestal afgekort tot CF) wordt regelmatig beschreven als een breed scala van verschillende dingen, het is de meer verkeerd begrepen van de twee metrieken. Wat citatiestroom eigenlijk voorstelt is het ruwe aantal links dat naar een site verwijst. Het is in wezen Majestic’s interpretatie van Google’s nu ter ziele gegane Page Rank score.

HOE WORDT DE CITATIESTROOM BEREKEND?

Citation flow wordt heel gemakkelijk berekend. Majestic telt het aantal links dat naar uw pagina verwijst, controleert hun CF-score en geeft vervolgens een aantal van de linkpagina’s CF door aan uw website. CF geeft niets om de kwaliteit op welke manier dan ook, vorm, of vorm dan ook – het gaat allemaal om de kwantiteit.

HOE VERHOOG JE DE CITATIESTROOM?

Citation flow is de makkelijkste van de twee Majestic-metrics om te verhogen. Je hoeft alleen maar zoveel mogelijk links te krijgen, van zoveel mogelijk plaatsen als je kunt. WAARSCHUWING: Het verhogen van uw citatie stroom door het gebruik van grote hoeveelheden van lage kwaliteit, spammy links zal niet helpen uw positie in de SERPS. Het zal alleen de metriek in Majestic’s dataset verhogen, en naar alle waarschijnlijkheid zal het uw site bestraft krijgen.

WAT IS DE VERTROUWENSSTROOM?

Trust Flow (meestal afgekort tot TF) is de manier waarop Majestic de kwaliteit van de links van een website bepaalt. Dit is belangrijk omdat niet alle links gelijk zijn, en een link van whitehouse.gov zal veel krachtiger zijn dan een link van het commentaargedeelte van website.blogspot.com van lage kwaliteit.

HOE WORDT DE VERTROUWENSSTROOM BEREKEND?

Majestic bepaalt Trust Flow op basis van hoe dicht een website is gelinkt aan een set van vertrouwde zaad websites. Deze vertrouwde websites zijn handmatig samengesteld door Majestics team, en ze zijn erg moeilijk om een onnatuurlijke link op te krijgen (dat is wat ze vertrouwd maakt). Majestic geeft geen informatie vrij over welke websites worden gebruikt als hun vertrouwde zaden, maar kijk eens naar de top 1000 van de Majestic Million, en je zult waarschijnlijk in staat zijn om een paar websites uit te kiezen die op hun vertrouwde lijst staan.

Als u een link rechtstreeks van een van deze vertrouwde websites krijgt, zal uw website een grote hoeveelheid Trust Flow ontvangen. Als u een link naar een andere website plaatst vanaf de pagina die de vertrouwde link heeft gekregen – die website zal ook een redelijke hoeveelheid Trust Flow krijgen (maar dan in mindere mate). Dit cascade- en verdunningseffect blijft via verschillende links naar beneden gaan totdat het te ver van de bron verwijderd is om enig effect te hebben.

HOE VERHOOG JE DE VERTROUWENSSTROOM?

Door de aard van de metriek is het verhogen van de vertrouwensstroom veel moeilijker te doen dan het verhogen van de citatiestroom. U zult moeten proberen redacteuren van betrouwbare sites te overtuigen om naar u te linken. Dit kan worden gedaan met uitstekende gastbijdragen, infographics, of je kunt blackhat gaan en direct een link van hen proberen te kopen.

HOE GEBRUIK IK TF EN CF?

Veel mensen maken de fout om TF en CF als twee aparte metrieken te beschouwen; in werkelijkheid zijn ze ontworpen om samen in harmonie te worden gebruikt. Er is een zeer eenvoudige vergelijking die kan worden uitgevoerd die een ‘in één oogopslag’ overzicht geeft van de kwaliteit van het totale backlinkprofiel van een site. Het enige wat je hoeft te doen is een website TF score te nemen en deze te delen door de CF score, dit zal resulteren in een getal met decimale punten. Hoe hoger de score, hoe beter het totale linkprofiel. Alles boven 0,9 is een sterk profiel, tussen 0,7 en 0,8 is een respectabel linkprofiel, alles lager dan 0,6 is van lage kwaliteit.

Deze ‘Trust ratio’ is een ongelooflijk robuuste methode van backlink analyse, het is zeer moeilijk te manipuleren met spam en 9 van de 10 keer is het de meest betrouwbare manier om snel de kwaliteit van een linkprofiel te meten. Het is geen vervanging voor handmatige linkanalyse, maar het stelt SEO’s in staat om snel een goed overzicht te krijgen. Dit is handig in een aantal situaties.

Met de onstuitbare opkomst van PBN’s kopen mensen meer dan ooit tevoren verlopen domeinen. Duizenden multithreaded dedicated bots zoeken naar vervallen domeinen en schrapen alle populaire veilingsites af om verborgen juweeltjes te vinden. Het gebruik van de TF/CF ratio is een geweldige manier om kandidaten te vinden die het waard zijn om handmatig geanalyseerd te worden. Op dezelfde manier kan het gebruikt worden om de waarde van een link op een website te bepalen, wat handig is bij het vinden van mensen die een white hat link bouwen (of voor als je een blackhat link wilt proberen te kopen).

De ratio is ook nuttig voor het beoordelen van de concurrentie bij het uitvoeren van trefwoordanalyses. Het is een snelle en eenvoudige manier om de kracht van de sites die op dit moment in de topspots staan te beoordelen. Veel keyword onderzoekstools hebben toegang tot Majestic’s API ingebouwd, waardoor geautomatiseerde tools sleutelwoorden die het waard zijn om handmatig te worden geïnspecteerd, kunnen markeren.

Wil je een hogere Citation Flow & Trust Flow voor je website?

 

TF website verhogen

De TF Trust Flow van je website laten verhogen tot 30 TF kost € 300 éénmalig, bestel hier

 

Laat ons u helpen.

Wij sturen zeer stekte backlinks naar jou website allemaal do-follow, deze links zorgen voor een hoge vertrouwensstroom en citatie stroom. Zodra deze links geindexeerd worden in Google zal u merken dat de Trust stroom van je website omhoog gaat als een raket

De links zullen worden gevolgd en niet worden verwijderd.
Vertrouwensstroom blijft gelijk als het eenmaal bereikt is
Spamvrije backlinks
Ideaal voor PBN-netwerken
Vertrouwensstroom zal zeker 30 plus zijn
Google-vriendelijk
Google-index voor 2020

 

Contacteer ons

TF website verhogen? Wij zorgen voor een Trust Flow van +- 30 binnen de 60 dagen. Contacteer ons voor meer info bel +32 495/21 45 83, mail: info@seobureau.be of bestel hier ons TF website verhogen pakket.